Op vrijdag 5 oktober gebeurt het !

Run With Courage, de RUN met de ultieme uitdaging zoveel mogelijk aandacht de vragen en geld in te zamelen voor het INFLAME onderzoek naar inflammatoire borstkanker van het UMCG.
 
Waar gebeurt het?
Tussen het Zuidlaardermeer ( Meerwijckstrand ) en het Europapark of het kortere traject vanaf de Duinkerkenstraat naar het Europapark.
 
Wie doet mee?
iedereen die zijn steun wil betuigen en in is voor een stevige uitdaging !
En, nog leuker, iedereen kan meedoen, want er zijn 2 trajecten:
één van 2 km, voor de durvers en
één van 12 km, voor de bikkels.

Meedoen?
Dat kan, deelnemen kan al vanaf 25,- voor meer informatie en inschrijvingen kijk op: Inschrijven
A
l het sponsorgeld gaat naar het goede doel !


Vandaag 15 januari 2018 is een heuglijke dag: we hebben namelijk net de stichting Run With Courage opgericht !

Trip advocaten en notarissen in Groningen was zo vriendelijk om dit voor ons helemaal gratis en voor niets in goede banen te leiden.

Prinsenhof

Julian Bushoff interviewt de initiatiefnemer van de Run With Courage, Hanneke Gibcus over het hoe en waarom van het evenement. Hoe reageert iemand als deze hoort kanker te hebben. Waar gaat uw geld heen? Als u het interview bekijkt krijgt u antwoord op deze en al uw andere vragen.

 


 

De stichting Run with Courage neemt gegevens bescherming erg serieus. 
Wij hebben een privacy verklaring opgesteld om aan de nieuwe wetgeving ( AVG ) te voldoen, die u middels onderstaande link kunt raadplegen. Voor alle vragen kunt u gerust contact opnemen met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In het kort komt het erop neer dat wij enkel gegevens van u opslaan die relevant zijn voor uw inschrijving op de nieuwsbrief, run evenement en/of betaling. Op geen enkele wijze gebruiken wij trackers en cookies die uw surfgedrag volgen.

  privacy verklaring 2018 ( pdf )

p vrijdag 5 oktober gebeurt het !

Run With Courage, de RUN met de ultieme uitdaging zoveel mogelijk aandacht de vragen en geld in te zamelen voor het INFLAME onderzoek naar inflammatoire borstkanker van het UMCG.

Waar gebeurt het?

anneke5 oktober om 17.00 is het zover. Dan gaat de Run With Courage van start. Vanaf nu kunt u zich inschrijven via deze website. Anneke Diderik meldt zich gelijk aan om in te schrijven. Zij staat voor een samenleving waar iedereen mee kan en mag doen. En dat maakt de Run With Courage ook uniek. Of je nu 12 of 2 km rent, je bent van harte welkom. De 2 km is bedoeld voor mensen die willen rennen, wandelen, rolschaatsen en wat je nog meer kan verzinnen.

Wij willen uiteraard zoveel mogelijk deelnemers, dus schroom niet en deel deze flyers en posters !
Download hier de Flyer Run With Courage en de Poster

Met vriendelijke groet,
Run With Courage

RWC logo klein 5 cm

Kan je zwemmen, meld je dan aan voor de Groninger Swim Challenge!
Net als de Run with Courage wordt er bij de Groninger Swim Challenge gesport voor het UMCG Kanker Researchfonds. Bijna 250 zwemmers liggen op zaterdag 25 augustus in het Reitidiep en de Groningse grachten voor kankeronderzoek. Er wordt gezwommen vanuit Lauwersoog, Zoutkamp en de Westerhaven.Iedereen komt uiteindelijk uit het water in de Oosterhaven.

Onlangs was hanneke in Stadskanaal bij de HANN inspiratiebron op uitnodiging van Daan Bultje. 

Zie hieronder het video verslag:

 

Dank aan de familie Wind voor de video ;-)

Het is nu echt aftellen tot 5 oktober. Schrijf je nu in en loop, kruip, spring, step en/of zweef de 2 km mee met Hanneke.

 

Stuur dit video bericht vooral door of download het hier. (7Mb)

Hieronder staan de linkjes voor de inschrijving van de 2 afstanden waaraan je kunt meedoen:

2 kilometer Run with Courage

12 kilometer en wedstrijd RUN