rwc logo breed

Hier vindt u ons nieuwsbrieven archief.

Beste mensen,

Het is een zinderende zomer. Ondertussen werkt het Run With Courage team gestaag door.  Anneke Diderik verwelkomen we als eerste inschrijver.

Anneke Diderik

“Iedere dag, een nieuwe horizon zien”, dat is het levensmotto van Anneke Diderik, die over de Run With Courage zegt: Wat je ook maar voor gedachten over je eigen bestaan hebt en wat er ook gebeurt, zaken als de Run With Courage, spreken je aan. Wie wil er nou niet meedoen met een evenement waaraan iedereen kan meedoen? De RWC is voor mij als een warm bad, ook omdat ik Hanneke ken, die het initiatief  voor de run heeft genomen. Samen hebben we hebben veel plezier bij onze activiteiten om deelnemers en donateurs te werven.

Ik vind het belangrijk dat deze actie serieus is opgezet en dat er niets aan de strijkstok blijft hangen. Het geld dat wordt opgehaald- nu nog te weinig! - is voor een precies doel. Het onderzoek naar inflammatoire borstkanker. Dat onderzoek wordt geleid door Dr. Carolien Schröder, die Hanneke ook behandeld heeft. Vooral bij deze vorm van kanker kan onderzoek nog veel winst boeken in preventie en het vinden van een betere behandelmethode. Ik heb geen moment geaarzeld en me als eerste voor de 2 km run ingeschreven. Ik word er gelukkig van als ik iemand anders iets kan geven. Soms is dat mijn advies als “Coach op wielen”. Dit geldt ook voor de Run With Courage.
Doneer en -of schrijf je in: je zult merken hoe goed dat voelt”. .

anneke en hannekehanneke en anneke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pitch

Directeur Daan Bultje van Healthy Ageing,  zit in ons comité van aanbeveling. Daarom heb ik 19 juli in de Rabobank van Stadskanaal een pitch gehouden. In 3 minuten vertel ik aan een volle zaal, waarom en wanneer we gaan lopen. En sluit af met de oproep: doneer of doe mee op 5 oktober om 17. 00 uur.  Al meer dan 3000 hits heeft het filmpje van de pitch op onze eigen Run With Courage facebookpagina.

Werving lopers

De teamleden van de Run With Courage werven lopers.  De inschrijving bedraagt 25 Euro en we doen daarbij het verzoek om via sponsoring 100 Euro op te halen.  Op een speciale site kan je een foto en verhaaltje laten plaatsen door onze webmaster Arjan. Andere mensen kunnen dan op jouw foto of tekst klikken en doneren om jou te sponsoren. Voor alle duidelijkheid het gehele bedrag gaat naar het INFLAME onderzoek. De organisatiekosten komen uit een ander potje.

Natuurlijk kunnen groepen zich ook inschrijven. “Team van der Heide” heeft zich als eerste team aangemeld. Het bestaat uit een 20 tal mensen, die in juni hun nicht Anneke verloren. Ze zou op 5 oktober haar 40ste verjaardag vieren. Daarom lopen en rijden neven, nichten en ooms en tantes mee. We willen jullie ook vragen om in de eigen omgeving lopers en donateurs te werven. Elke cent telt mee om ons streefbedrag te halen.

Nieuwe sponsor

Ondertussen proberen we via bedrijven geld op te halen.  Runnersworld gaat ons met geld en praktische raad en daad bijstaan.

Logo plaatsnaam en adres zwart groen

 

 
Ook biedt Porsche centrum Groningen ons een Porsche aan met chauffeur. Degene die het meest geld ophaalt mag mee voor een rondrit door Groningen.

porsche

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aftellen

Over een kleine 8 weken op 5 oktober zien we elkaar. Wij zullen met ons allen proberen zoveel mogelijk geld op te halen, zodat dat de genezing van inflammatoire borstkanker een stapje dichterbij komt. En om half zeven biedt het Noorderpoortcollege ons eten en drinken aan. Dan is het tijd om tevreden achterover te leunen, uit te rusten en met elkaar te praten.

Met RWC groet,

Hanneke Gibcus

Namens het hele courage-team

Nieuwsbrief Archief