Wil je ook een eigen sponsor pagina?
Stuur dan even een mailtje naar: inschrijving@runwithcourage.nl met je motivatie en optioneel, een foto.
Dan zorgen we er samen voor dat het voor jou makkelijker wordt je sponsor bijdrage te voltooien !

Sponsor een deelnemer !

Run With Courage 2019

1100 x 350 px 001


Op vrijdag 4 oktober 2019 vindt de Run With Courage plaats. Er zullen meerdere  afstanden zijn. In elk geval weer een korte en een lange afstand. Over het precieze parcours gaan we ons de komende weken buigen. We verwachten voor 10 mel de inschrijving open te kunnen stellen, dus houdt de site, nieuwsbrief en socials in de gaten ! Net als vorig jaar zal het inschrijfgeld weer 25,- euro zijn. Dit gaat, net als de rest van de donaties volledig naar het UMCG kankerresearchfonds..
Het idee is dat elke deelnemer probeert minimaal 100 euro ( inclusief 25,- inschrijfgeld ) in te zamelen voor het INFLAME onderzoek van oncoloog internist Carolien Schröder naar inflammatoire borstkanker (UMCG).
Klik hier voor alle informatie omtrent het INFLAME ondezoek.

Daan Bultje

Op 4 oktober 2019 loop ik mee met de Run with Courage om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar inflammatoire borstkanker. Wil je me sponsoren? Geweldig ! Wil je meelopen? Fantastisch ! Kom in beweging. Run with Courage.

Daan Bultje,
Directeur Healthy Ageing Network Northern Netherlands

Mieke van den Akker

On the 4th of October 2019, we are running to spread awareness about breast cancer and to support the local research funds.

All the funds we are raising together, we are sponsoring to the „UMCG Kanker Reasearchfonds“ (UMCG Cancer Research Funds) and specifically the INFLAME Research about inflammatory breast cancer in Groningen.

Run, crawl or jump the route with us or join the team by sponsoring, supporting and spreading the awareness about breast cancer! Any support is highly appreciated! ??

Anneke Diderik

annekeIk sta voor een toegankelijk Groningen. Ik ben als persoon ook toegankelijk en wil graag dat iedereen aan de Run With Courage mee kan doen.

Anoek Belle Health

Hoi,

Waarom ik mee doe?

Onderzoek/preventie is natuurlijk het allerbelangrijkste om ziektes te voorkomen/genezen, dus daarom mij of iemand anders) sponsoren is belangrijk.

Eigen doel: Als chronische pijnpatient weet ik hoe belangrijk positieve gezondheid is. Niet alleen het niet hebben van een ziekte is gezondheid, maar ook het wel hebben en omzetten naar iets positiefs. Ik weet dat ik niet als eerste over de finish kom, maar over de streep komen is mijn podium.
De beste versie van jezelf! Is dan ook mijn motto.

Liesbeth Jansen

Als chirurg-oncoloog is het voor mij extra bijzonder deel te nemen aan deze run. Ik loop graag hard, en mijn professionele hart ligt bij de borstkankerzorg. Voor het goede doel loop ik graag weer mee en hoop opnieuw als snelste vrouw te eindigen. Wilt U mij sponsoren?

Lieke 't Hart

Ik zwem, ren en yoga wekelijks, nu ga ik uitbreiden naar een langere afstand, de 15 km is een mooi, nieuw doel. Ik ga de uitdaging aan en ren mee en maak meer borstkankeronderzoek mogelijk. Support dit persoonlijke én maatschappelijk doel en doneer!

Marijke Haitel

Samen in beweging om geld op te halen voor onderzoek naar inflammatoire borstkanker!

Op 4 oktober loop ik mee met de Run with Courage. Loop of rol ook mee, kom langs voor support en/of sponsor mij. De opbrengst gaat direct naar het INFLAME onderzoek.

Hanneke Gibcus

Hoera Hanneke 50 jaar. Ik ben ontzettend blij als ik op 26 september deze mooie leeftijd mag bereiken. Dat zie ik niet als een vanzelfsprekendheid. Gezondheid is een groot goed en dankzij de goede zorg in het UMCG kan ik naar mijn verjaardag uitzien. Ik gun ook andere mensen de geluk van gezondheid. Daar kunnen materiele zaken niet tegen op. Daarom vraag ik aan iedereen die mij kent of ze in plaats van een cadeau een bedrag willen doneren waar een 5 in zit. Dus 5 eurocent tot 5000 euro :)  Ik ben met alles enorm blij. 

Jonathan Boerma

Vorig jaar deed Jonathan mee aan de run with Courage. Dit jaar doet hij weer mee om geld in te zamelen voor inflammatoire borstkanker. Sponsor jij hem en help je mee?

Rik van Niejenhuis

Mijn naam is Rik van Niejenhuis. Ik woon met veel plezier in Stad en werk bij gemeente Delfzijl. In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik ook politiek actief.

Ik steun Run with Courage omdat ik iedereen het geluk van Gezondheid gun.

Douwe Iedema

Ben een geoefend loper, op middellange afstanden en in het verleden af en toe een marathon. twee jaar geleden heb ik mijn oudere zus aan de ziekte kanker  verloren. Daarom loop ik graag 15 km met courage!