Laatste Nieuws

anneke“Iedere dag, een nieuwe horizon zien”, dat is het levensmotto van Anneke Diderik, die over de Run With Courage zegt: “Wat je ook maar voor gedachten over je eigen bestaan hebt en wat er ook gebeurt, zaken als de Run With Courage, spreken je aan. Wie wil er nou niet meedoen met een evenement waaraan iedereen kan meedoen? De RWC is voor mij als een warm bad, ook omdat ik Hanneke ken, die het initiatief  voor de run heeft genomen. Samen hebben we hebben veel plezier bij onze activiteiten om deelnemers en donateurs te werven.

Ik vind het belangrijk dat deze actie serieus is opgezet en dat er niets aan de strijkstok blijft hangen. Het geld dat wordt opgehaald- nu nog te weinig! - is voor een precies doel. Het onderzoek naar inflammatoire borstkanker. Dat onderzoek wordt geleid door Dr. Carolien Schröder, die Hanneke ook behandeld heeft. Vooral bij deze vorm van kanker kan

onderzoek nog veel winst boeken in preventie en het vinden van een betere behandelmethode. Ik heb geen moment geaarzeld en me als eerste voor de 2 km run ingeschreven. Ik word er gelukkig van als ik iemand anders iets kan geven. Soms is dat mijn advies als “Coach op wielen”. Dit geldt ook voor de Run With Courage. Doneer en -of schrijf je in: je zult merken hoe goed dat voelt”. .