Laatste Nieuws

Vragen en antwoorden over het inschrijfproces

Tijdens het inschrijven krijg je wat vragen die wellicht wat onduidelijkheid scheppen.Daarom volgen hier de meest gestelde -en hopelijk ook het antwoord op jullie- vragen:
1. Moet ik meteen 25,- betalen? Ja en nee. Het inschrijven en het inschrijfgeld, dat geheel naar het UMCG kankerresearchfonds gaat, kun je meteen betalen middels Ideal. Dan ben je meteen ingeschreven en kun je je eigen sponsorpagina aanvragen waarmee je makkelijk meer sponsorgeld kunt ophalen. je kunt er ook voor kiezen om via Bankoverschrijving en dus op een later tijdstip te betalen. Op die manier kun je zelfs ervoor kiezen om zowel het inschrijfgeld als de hopelijk extra donaties van je sponsoren, middels een sponsorpagina binnen te halen. Dit proces kan echter ietsje langer duren om op te zetten..
2. Bij betalingsinformatie staat een bedrag van 100,- ?
Dit is een fictief streefbedrag, het bedrag dat bij inschrijfgeld staat is leidend. Dat bedrag is standaard 25,- je kunt natuurlijk meteen 100,- overmaken ! dan kies je voor "volledige betaling " in plaats van "aanbetaling"
Klik hieronder voor meer informatie en hoe je aan een eigen sponsorpagina komt.