Frequently Asked Questions - Donatie

FAQs - Donatie

Dat kan op diverse manieren en per bankoverschrijving of via iDEAL.
Bij Bank Overschrijving wordt niets geincasseerd, u kunt zelf op uw gemak een bedrag overmaken. Een iDEAL betaling wordt wel onmiddelijk afgeschreven. 
1) Wij hebben een eigen zakelijke bankrekening waar geld op gestort kan worden. Dat is:
Stichting Run With Courage
 NL54ABNA0819676748
Onder voorwaarden is een donatie ook aftrekbaar van belasting omdat wij de ANBI status hebben.

2) U kunt ook direct geld storten op de rekening van 
Stichting steunfonds UMCG onder vermelding van project 4901172.
NL21 ABNA 0423126695

3) Zelf meedoen, schrijf je in voor een van de RUN events voor 25,- en laat je sponsoren door vrienden en familie.
Inschrijven doe je hier
NB: het inschrijfbedrag gaat ook direct naar onze rekening. Zowel het inschrijfgeld als het opgebrachte sponsorgeld komt ten bate van het goede doel.

4) Sponsor een deelnemer, kijk hier voor de lijst van deelnemers met een sponsor pagina. Klik op de oranje doneer knop. Vul je gegevens in en kies de betaalwijze: bankoverschrijving of iDEAL.

5) Klik op de DONEER knop op de website.

Als deelnemer of geinteresseerde kun je bij ons een sponsorpagina aanvragen.
Klik hier voor de huidige sponsorpagina's

Via die pagina is het heel eenvoudig om donoren namens jou geld over te maken. Ben je deelnemer, dan telt dit uiteraard mee bij het streefbedrag van 100,- Wil je zelf een actie optouw zetten of gewoon geld inzamelen voor ons goede doel, kan je dit ook aangeven.
Het proces is nog niet zover geautomatiseerd dat je meteen bij inschrijving al een pagina hebt. Wel kun je aangeven of je dat wilt. We sturen je dan een mail met de informatie die we nodig hebben om de pagina aan te maken. ( je kunt ook meteen een mailtje sturen naar info@runwithcourage.nl met een korte motivatietekst en een foto )
Na verwerking krijg je een link zoals deze : https://runwithcourage.nl/doneer/sponsor-een-deelnemer/daan-bultje

Die kan je vervolgens makkelijk delen via de mail of socials.
Hopelijk is het zo duidelijk en anders horen we het graag !

 

Naar aanleiding van de succesvolle sponsor campagnes van vorig jaar, hebben we besloten nog wat extra functionaliteit aan de sponsorpagina's toe te voegen.
Het idee is hetzelfde gebleven: door middel van een korte motivatie en foto maken wij een sponsorpagina voor je aan.(*) Die kun je vervolgens heel eenvoudig delen zodat je heel snel de 75,- euro of meer aan sponsorgeld gaat ophalen. Kijk hier voor inspirerende voorbeelden.

Nieuw is dit jaar dat je tijdens je inschrijving ook een account op de website aanmaakt. Daarmee kun je dan inloggen op de ontvangen donateurs link. Je krijgt dan een overzicht van je sponsors en kunt ook hun aanmoedigingen lezen. Tegelijk met je inschrijving wordt je ook toegevoegd aan onze nieuwsbrieflijst, mocht je dit niet willen kan dat heel eenvoudig stopgezet worden.

Loop je niet mee, maar wil je wel geld ophalen? Dat kan natuurlijk ook, dan geldt ook:

Stuur dus je motivatietekst en foto naar inschrijving@runwithcourage.nl dan maken wij je pagina meteen aan!

Mocht je nog vragen hebben of tegen inlog problemen aanlopen, kijk dan even op onze FAQ of stuur een mailtje naar ons: info@runwithcourage.nl


(*)Het is helaas nog niet mogelijk op tijdens de inschrijving meteen je sponsorpagina op te zetten.

Deze pagina werkt niet

runwithcourage.nl heeft je te vaak omgeleid.

ERR_TOO_MANY_REDIRECTS
Wellicht krijg je deze melding als je op de link "ontvangen donaties" klikt. Dit kan meerdere oorzaken hebben, maar de meest waarschijnlijke is dat wij je account nog verder moeten configureren. Stuur dan even een mailtje naar info@runwithcourage.nl ?
Het kan ook zijn dat er daadwerkelijk nog geen donaties zijn binnengekomen of als laatste, kan het nodig zijn cookies op te ruimen.
Voor de goede orde: dit zou je moeten kunnen zien:

sponsor foutmelding