Wil je ook een eigen sponsor pagina?
Stuur dan even een mailtje naar: inschrijving@runwithcourage.nl met je motivatie en optioneel, een foto.
Dan zorgen we er samen voor dat het voor jou makkelijker wordt je sponsor bijdrage te voltooien !

Sponsor een deelnemer !

Op 5 oktober dit jaar zou mijn nichtje Anneke 40 worden. Helaas is ze 26 juni overleden aan de gevolgen van kanker. Nu willen mijn familie en ik die dag meedoen met de run with courage, ter nagedachtenis aan Anneke Gal en om geld binnen te halen ,zodat het UMCG verder onderzoek kan doen naar de genezing van borstkanker.
Ik moet minimaal € 100 binnenbrengen. Nu zoek ik dus sponsors die me daarmee willen helpen.
Deze wandeling betekent heel veel voor mij, dus ik hoop dat er mensen zijn die sponsor willen zijn.
Alvast heel erg bedankt!

Minke.

Jonathan gaat mee rennen.

Hij heeft er zin in. 
Op school vertelde hij: "Ik ga rennen en daar worden zieke mensen beter van!"

annekeIk sta voor een toegankelijk Groningen. Ik ben als persoon ook toegankelijk en wil graag dat iedereen aan de Run With Courage mee kan doen.

Op 5 oktober 2018 loop ik mee met de Run with Courage om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar inflammatoire borstkanker. Wil je me sponsoren? Geweldig ! Wil je meelopen? Fantastisch ! Kom in beweging. Run with Courage.

Daan Bultje,
Directeur Healthy Ageing Network Northern Netherlands

Ik ben geraakt door het verhaal van Hanneke Gibcus. In mijn werk bij het Comprehensive Cancer Center in het UMCG zie ik hoe ieder zich dagelijks geweldig inzet voor de beste zorg aan patiënten en hun familie. Ik ren mee voor het INFLAME onderzoek naar betere diagnostiek en behandeling van inflammatoire borstkanker én als blijk van waardering voor het borstkankerteam.

rikMijn naam is Rik van Niejenhuis. Ik woon met veel plezier in Stad en werk bij gemeente Delfzijl. In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik ook politiek actief.

Ik steun Run with Courage omdat ik iedereen het geluk van Gezondheid gun.

Ik ken Hanneke als een betrokken en sociale vrouw en toen ik hoorde dat zij inflammatoire borstkanker had, was dat schrikken. maar ik heb gezien dat zij met haar doorzettingsvermogen en vechtlust die ziekte heeft kunnen overwinnen. Dat Hanneke nu met dit evenement probeert om geld in te zamelen om met name de zeldzame kankersoorten te laten onderzoeken is mooi, maar om onderzoek te doen heb je geld nodig. Daarom loop ik op 5 oktober de Run With Courage. Ik wil dan zoveel mogelijk geld ophalen om verder onderzoek mogelijk te maken.

Help jij mij om geld in te zamelen voor onderzoek naar inflammatoire borstkanker?

Vriendelijke groet,
Pascal Roemers
Bestuursvoorzitter PvdA Groningen

BertIk steun graag het initiatief Run With Courage. Een goed doel waar je direct ziet waarvoor je het doet. Geen grootschalige organisatie met managementlagen en grote marketing budgetten. Gewoon kleinschalig met een concreet doel en één duidelijke geldstroom : wat er binnenkomt gaat naar onderzoek uitgevoerd door het UMCG.
 
Ik ga voor de 12 kilometer run en hoop zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit mooie doel. Alle hulp is welkom!

0034Ik ben Cecilia Gibcus- van den Berg. Als moeder weet ik van dichtbij wat 
de diagnose borstkanker voor mijn dochter Hanneke Gibcus betekent. 
Daarom loop ik op 5 oktober met haar mee. Wil je geld doneren? Dat kan op heel veel manieren, de makkelijkste misschien door op de oranje DONEER NU knop te klikken.
Dankjewel !

lucie

Net als Hanneke Gibcus ex- borstkanker patiënte, wil ik ook dat er zoveel mogelijk onderzoek gedaan wordt om kanker te voorkomen en te genezen. Haar initiatief om hiervoor de Run With Courage te organiseren is degelijk en integer opgezet. Ik vind het vanzelfsprekend dat ik mee doe met andere deskundige en enthousiaste vrijwilligers om de Run With Courage te doen slagen:

12.500 Euro is het doel. Je kunt helpen levens te redden. Dus doneer nu en/of schrijf je in voor 5/10/18.

anneke galOp 5 oktober dit jaar zou onze nicht Anneke 40 jaar worden. Helaas is ze 26 juni dit jaar overleden aan de gevolgen van kanker. Nu willen mijn familie en wij die dag meedoen met de run with courage, ter nagedachtenis aan Anneke Gal en om geld binnen te halen ,zodat het UMCG verder onderzoek kan doen naar de genezing van borstkanker.
Henk en ik moeten minimaal € 200 binnenbrengen. Nu zoeken we dus sponsors die ons daarmee willen helpen.
Deze wandeling betekend heel veel voor ons, dus ik hoop dat er mensen zijn die sponsor willen zijn voor ons.
Alvast heel erg bedankt!
 
Henk & Jettie 

005Ik ben Boudewijn, houd mij bezig met OR- werk bij de Gemeente Groningen. Verder ben ik actief kaderlid bij F.N.V. Overheid.
Mijn hobby' s zijn lezen, computeren en fitness.
Goede voorlichting en onderzoek naar kanker zijn van het grootste belang.
Hanneke is mijn zus. Daarom zet ik mij in als vrijwilliger voor Run With Courage.

MCRWCMy name is Marguérite Corporaal, Associate Professor of literatures in English at Radboud University. On Friday 5 October I will be joining the Run with Courage to raise funds for breast cancer research at UMC Groningen (led by dr Carolien Schröder) . Personally, this is an important thing to do for me, as one very close friend survived breast cancer while another is currently battling the disease. Both were only in their early 40s. It is worth investing in further awareness of symptoms to enable early diagnosis, but also in research that increases chances of cure. So please sponsor me through this link- every small amount is welcome.  Perhaps some of you out there want to run themselves and join me? Then enrol through this website and team up! 
Note: For international bank transfers, please use this IBAN code: NL54ABNA0819676748

albertIk doe mee met de organisatie van de Run With Courage omdat kanker iedereen kan overkomen, ook naaste vrienden en familie en ik naast het steunen van KWF dit project een heel goed initiatief vind om aandacht te vragen voor extra onderzoek.

gertengelkesIk ben Gert Engelkens, wonend in Winschoten en Fractievoorzitter Statenfractie PvdA Groningen

Vrijdagavond 5 oktober is het zover!

Dan ga ik mijn stinkende best doen om 12 KM hard te lopen van Hoogezand naar de Euroborg in de Stad Groningen tijdens de Run with Courage

Zeker voor mij (met mijn “robuuste lichaam”) een enorme uitdaging, maar ik ga ervoor!
Ik probeer deze avond namelijk zoveel mogelijk geld binnen te halen voor onderzoek naar borstkanker uitgevoerd door het UMCG

Ga je me sponseren?

Dat kan! Alle kleine beetjes helpen!

Met een sportieve groet, Gert

Op 5 oktober is de Run With Courage! Om geld op te halen voor het UMCG; voor onderzoek naar borstkanker. We willen zo veel mogelijk geld op halen met elkaar! Ik ben niet zo'n hardloper dus ik wandel de 2 kilometer. Maar om deze vrouwen te steunen die deze ziekte hebben, of er dankzij de medische wereld van zijn genezen, wil ik het mezelf niet al te makkelijk maken. Dus ik loop deze twee kilometer symbolisch op mijn roze pumps! Sponsor mij om geld op te halen voor dit belangrijke onderzoek zodat meer vrouwen beter en sneller geholpen kunnen worden! Ik heb van dichtbij de gezien wat kanker met je kan doen; letterlijk en figuurlijk. Dus ik hoop dat je me elke stap die ik hier voor zet wilt sponsoren! Dit kan via de link hieronder. 
Thnx! 

”Volgende week vrijdag ren ik mee om geld op te halen voor onderzoek naar inflammatoire borstkanker. Door mee te rennen wil ik Hanneke, andere patiënten met borstkanker en het borstkankerteam in het UMCG steunen. Ik vind het ontzettend knap van Hanneke Gibcus dat zij deze sponsorloop heeft georganiseerd en ga de longen uit mijn lijf rennen voor haar.

Alle extra steun is van harte welkom. Alvast bedankt!

Sportieve groet,

Harm”

Sinds 1,5 jaar weet ik dat ik drager ben van het borstkanker gen BCRA 1. Door wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker is het voor mij en vele anderen nu mogelijk om preventief te handelen en om er, door jaarlijkse controles, "tijdig" bij te zijn. In de wachtkamer voor één dan deze controles zag ik de oproep voor de Run with Courage voorbij komen op een scherm. Aangezien ik met plezier hardloop wil ik graag op deze wijze mijn steentje bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek gericht op borstkanker. Uiteindelijk zal dit ten goede komen voor vele vrouwen, op afstand en heel nabij ..

1100 x 350 px 001


Op vrijdag 4 oktober2019 vindt de Run With Courage plaats. Er zullen meerdere  afstanden zijn. In elk geval weer de 2  kilometer. Over het precieze parcours gaan we ons de komende weken buigen. We verwachten voor eind april de inschrijving open te kunnen stellen, dus houdt de site, nieuwsbrief en socials in de gaten ! Net als vorig jaar zal het inschrijfgeld weer 25,- euro zijn. Dit gaat, net als de rest van de donaties volledig naar het UMCG kankerresearchfonds..
Het idee is dat elke deelnemer probeert minimaal 100 euro ( inclusief 25,- inschrijfgeld ) in te zamelen voor het INFLAME onderzoek van oncoloog internist Carolien Schröder naar inflammatoire borstkanker (UMCG).
Klik hier voor alle informatie omtrent het INFLAME ondezoek.