Run With Courage 2019 3 km

De recreatieve korte RUN van Run With Courage start en eindigt bij de atletiekbaan aan de Mulock Houwerlaan 25 in het stadspark in Groningen. Het inschrijfgeld gaat geheel naar het INFLAME onderzoek en bedraagt 25,- Euro. Daarnaast hopen we dat je ( via sponsors ) tenminste nog 75,- euro weet op te halen ! Het eenvoudigst gaat dit door een eigen sponsor pagina aan te vragen, klik hier voor meer info.

korte route 2019


Je kunt meedoen vanaf 7 jaar. We starten om 18:00. 

 

Bij de start krijg je het startnummer uitgereikt, de organisatie is aanwezig om aanwijzingen te geven en vragen te beantwoorden. Voor meer informatie klik op de details knop hieronder of op de menuknop: Run With Courage

 

De start

De start voor zowel de kortere afstands lopers als voor de langere afstands lopers is dit jaar bij de atletiekbaan aan de Mulock Houwerlaan in het stadspark in Groningen. We eindigen daar ook en kunnen dan samen nababbelen onder het genot van een hapje en drankje..

 Nadat de eerste 15 km lopers dit punt zijn gestart om 17:00, volgen de 3 km lopers om 18:00 het goede voorbeeld. 

Bij de start krijg je het startnummer uitgereikt, de organisatie is aanwezig om aanwijzingen te geven en vragen te beantwoorden. 

Het parcours volgt vrijwel geheel rustige paden in het stadspark. Op twee plaatsen lopen we een stukje over de gewone weg. Hier zijn verkeersbegeleiders langs de route aanwezig om alles in goede banen te leiden..

Aan het eind van de route zijn op een aantal punten vrijwilligers aanwezig om aanwijzingen te geven.

 

Voor wie het parcours nog eens rustig wil bestuderen is hier de link naar de route https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2380102

 

De finish is ook weer op de atletiekbaan. 

Wij hebben er alvast veel zin in!
 

Tot ziens op 4 oktober bij de start.

 (de wedstrijdorganisatie)

Evenement Eigenschappen

Startdatum 04-10-2019 17:00
Einddatum 04-10-2019 20:00
Registratie Startdatum 08-05-2019
Max. deelnemers 150
Ingeschreven 28 bekijk lijst
Aantal plaatsen 122
Prijs per persoon Haal jij ook € 100 op?
Locatie Run with Courage 2019

Locatie informatie - Run with Courage 2019

Stadspark Groningen start lokatie voor de tweede Run with Courage.
De start lokatie is bij Groninger atletiek aan de Mulock Houwerlaan in het stadspark in Groningen. U kunt hier vlakbij parkeren of even verderop richting Draf en renbaan.
Wij zullen u uiteraard informeren over de exacte start lokatie en faciliteiten.

Wij accepteren geen inschrijvingen meer